Generated with MOOJ Proforms Version 1.5

 

Als erkende Belgische ras vereniging zijn wij lid van de KKUSH (Koninklijke Kynologische Unie Sint-Hubertus), welke als "full member" erkend is door en aangesloten is bij de FCI (Federation Cynologique Internationale).
De KKUSH is onder meer het enige orgaan in België dat erkende stambomen uitreikt, of dat officiële wedstrijd-kwalificaties mag uitreiken. De KKUSH bestaat uit verschillende onderdelen, en wordt ook wel KMSH (Koninklijke Maatschappij Sint-Hurbertus) genoemd.

Als lid van onze vereniging wordt je automatisch geregistreerd bij de Vereniging der Afgevaardigden, een onderdeel van de KKUSH. Hiermee wordt tegelijkertijd een ongevallen verzekering afgesloten (kosten inbegrepen in het lidgeld), die geldig is voor alle activiteiten die de vereniging organiseert.

 Het lidmaatschap is persoonlijk en is geldig voor een kalender jaar (dus van 1 januari to 31 december).

 Alle leden (effectieve en niet-effectieve leden) betalen 20€ per jaar.

 Hiervoor krijg je 4x per jaar het Drentenblaadje, krijg je een licentie (de verplichte verzekering) + bijhorende lidkaart en kan je deelnemen aan activiteiten georganiseerd onder toezicht van de KKUSH (waaronder dus ook alle activiteiten van de vereniging).

Als 2de gezinslid betaal je 7€; dit is de prijs van de verzekering en je krijgt de lidkaart.

 


 

 
*Vereiste informatie.

Vul onderstaande gegevens in om het lidmaatschap aan te vragen van de Belgische Vereniging van Drentsche Patrijshonden (KKUSH 1219)

 

Vul allereerst uw persoonlijke gegevens in:

 

Vul vervolgens de onderstaande gegevens over uw hond(en) in. Gelieve de stamboom gegevens te gebruiken!

 

disclaimer
Als lid gaat u ermee akkoord dat uw persoonlijke gegevens (naam, adres, geboorte datum, gegevens van de hond(en)) op het secretariaat bewaard worden. Als vereniging zijn wij verplicht om deze door te geven aan de Vergadering Der Afgevaardigden (VDA) van de Koninklijke Kynologische Unie St-Hubertus (KKUSH), waar we als vereniging zelf lid van moeten zijn voor de erkenning van de club. Verder worden de persoonlijke gegevens nooit doorgegeven aan derden en worden deze enkel gebruikt door het secretariaat voor verenigingsdoeleinden. Als lid gaat u er ook mee akkoord dat de gegevens van uw hond worden opgenomen in Zooeasy. Degene die Zooeasy raadplegen zien nooit de gegevens van de eigenaar/fokker.